Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Matea Hohnjec javila se uznemirujućom snimkom iz bolnice u Puli

Autor I.G.
Autor I.G.

Zabrinula obožavatelje

Izvor: Arhiva

Manekenka Matea Hohnjec, ponovno je privukla pažnju javnosti, ovaj put objavljujući videosnimku iz bolnice u Puli. Naime, iako se povukla iz javnog života te ju se posljednjih godina nije moglo vidjeti na domaćoj sceni, Matea se sada oglasila na svom Instagram profilu uznemirujućim videom.


'Poručujem vam iz bolnice da svi koji ste mi uništili život i zbog kojih sam ja plakala da je došao na vas red. Moje vrijeme je došlo i ja odlazim u miru Božjem, a vi se snalazite kako znate. Ali da ću vam napraviti pakao od života, u to budite sigurni. Pozdrav', poručila je Matea u videosnimci iz bolnice u Puli. Kako neslužbeno doznajemo, iako je Matein Instagram profil prepun fotografija i snimki s 'ljubavlju njezinog života', kako naziva dotičnog Iana Benčića, navodno je upravo prekid njihove veze razlog njezinog odlaska u bolnicu.


Podsjećamo, Matea je svojedobno bila jedna od glavnih tema na domaćoj estradnoj sceni, a pored brojnih skandala za koje se vezala, najznačajniji je svakako onaj kada je optužena zbog tragične smrti djevojke koja se predozirala na zabavi u njezinom stanu. Zbog spomenute tragedije, Matea je 2015. godine dobila i zatvorsku kaznu u trajanju od godinu dana nakon čega se povukla iz javnog života i okrenula vjeri.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader