Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Tonči Huljić: 'Predosjetio sam potres'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Otkrio

Izvor: Story arhiva

Razoran je potres u nedjelju probudio stanovnike metropole, a mnogi su još uvijek u šoku i strepnji. Međutim, domaći glazbenik tekstopisac i glazbeni producent, 58-godišnji Tonči Huljić, za Kurir je otkrio kako je predosjetio da će se dogoditi nešto loše, pa je dan prije kontaktirao osiguravajuće kuću, s namjerom da hitno ugovori policu osiguranja u slučaju - potresa.

Izvor: YouTube screenshot

'Zbog nekog unutarnjeg osjećaja, dan prije zemljotresa raspitivao sam se o ugovorima o osiguranju nekretnina u Zagrebu. Želio sam preventivno djelovati u slučaju potresa. 

Želio sam preventivno djelovati u slučaju potresa

  Zvao sam agente iz dvaju osiguravajućih društava da mi hitno pošalju ugovor, to je apsolutno nevjerojatno', otkrio je glazbenik, koji u centru metropole posjeduje nekoliko nekretnina. Ipak, priznaje, nije siguran hoće li ih i zadržati.

'Posjedujemo nekretnine u starom dijelu grada, ali, nasreću, nismo pretrpjeli veća oštećenja. Tako su nam javili kada su došli provjeriti. Vidio sam snimke, nije se dogodilo ništa strašno. 

Iz kuće nismo izašli već desetak dana

  Sada je pitanje trebamo li otići iz tog dijela grada, koji je jako lijep jer ima austro-ugarsku arhitekturu', rekao je Tonči koji je u trenutku potresa s obitelji bio u Splitu. 'Mi smo dobro, prije 15 dana povukli smo se iz Zagreba i zbog situacije s koronavirusom odlučili da Split bude točka izolacije. Iz kuće nismo izašli već desetak dana. Bavimo se svakodnevnim aktivnostima', zaključuje glazbenik.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije