Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivica Kostelić o rođenju blizanki i evakuaciji iz Petrove bolnice

Samo za magazin Story

 Izvor: Arhiva

Prošli će petak zlatnim slovima ostati upisan u povijest obitelji Kostelić jer su dobili dvije nove članice. Kako je Story ekskluzivno doznao, Elin, supruga našeg trofejnog skijaša Ivice Kostelića, u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela blizanke.

- Sve je bilo u redu, porođaj je bio prirodan, bez carskog reza. No zbog trenutačnog stanja nisam mogao prisustvovati porođaju niti ih posjetiti u bolnici. To je bilo drukčije nego inače, ali tako je kako je - rekao nam je vrsni sportaš čije su supruga i djevojčice kući stigle prošle nedjelje, nakon što je Zagreb pogodio razorni potres. Naime, Elin i blizanke bile su u zagrebačkoj bolnici koja se trebala evakuirati te je, kao i druge majke, kraće vrijeme čekala u dvorištu. Brzo je po njih došla Ivičina majka Marica, a onda je s obiteljskog imanja u Sobočanu pokraj Kloštar Ivanića stigao i sportaš.

- Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju. Sigurno su se druge majke još više uplašile ako s njima nisu bila njihova djeca - govori 40-godišnjak.

Cijeli intervju s Ivicom Kostelićem pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 25. ožujka 2020. godine.

Magazin

Royals