Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Preminula je legendarna hrvatska glumica

Autor N.R.
Autor N.R.

Glumačka scena shrvana od tuge

Izvor: Instagram

Uz sve što se trenutno događa, domaća glumica Nada Rocco, koju publika poznaje iz serije 'Zabranjena ljubav', izgubila je majku Nadu Klašterku, koja je bila legendarna hrvatska glumica. Naime, kako je 72-godišnja Nada napisala na društvenim mrežama, njezina majka je preminula u 92. godini života.

'Draga majko, negdje onkraj vremena postoji vrt. Ondje ćemo se naći', napisala je uz crno-bijelu fotografiju majke. Ubrzo nakon objave, počele su joj pristizati poruke podrške, kako od strane obožavatelja, tako i od strane prijatelja i kolega. 'Otišla je velika žena, koja je zadužila hrvatsku kulturu. Pamtit ćemo je svi mi koji ostajemo. Čuvajte se', napisala je jedna od Nadinih pratiteljica. 

Otišla je velika žena, koja je zadužila hrvatsku kulturu. Pamtit ćemo je svi mi koji ostajemo

Od legendarne Nade, koja je glumila u popularnim serijama 'Naši i vaši', 'Gruntovčani' i 'Dirigenti i mužikaši', oprostilo se i Hrvatsko društvo dramskih umjetnika. 'U dubokoj tuzi vas obavještavamo da nas je napustila naša predraga kolegica i prijateljica, glumica i pjesnikinja Nada Klašterka.  Ispraćaj će biti, sukladno zabrani Kriznog stožera RH, u krugu najbliže tri osobe iz obitelji. Počivala u miru, draga naša Nadice', napisali su shrvano i tim se putem oprostili od nje. 

Najčitanije

Najnovije

loader