Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumac traži da zbog koronavirusa plaća znatno manju alimentaciju za kći

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Nakon optužbi za zlostavljanje bivše supruge

Izvor: Profimedia

Kontroverzni hollywoodski glumac, 48-godišnji Jeremy Renner, s bivšom suprugom, dvadeset godina mlađom Sonni Pacheco ima šestogodišnju kćerkicu Avu, nad kojom Sonni pokušava dobiti puno skrbništvo. Naime, ona je protiv bivšeg supruga iznijela niz bizarnih i uznemiravajućih optužbi, poput one da joj je pijan i drogiran prijetio smrću, gurajući si pištolj u usta. Glumac je još jednom uspio šokirati javnost, i to posljednjim potezom kojim je od suda zatražio da mu smanji iznos alimentacije koju plaća za kćer, i to zbog - koronavirusa, prenosi TMZ.

Izvor: Profimedia

Naime, on tvrdi kako je neočekivana epidemija koja je snašla cijeli svijet smanjila njegov dohodak te smatra da bi zbog toga trebao bivšoj supruzi davati manji iznos za uzdržavanje Ave. Glumac koji je do sada plaćao 30 tisuća dolara mjesečne alimentacije, sada taj iznos želi spustiti na točno 11.201 dolar.  'Očekivao sam da će moj dohodak ove godine biti nešto manje,  obzirom da to da su 'Avengersi' gotovi sa snimanjem. Imao sam dogovorene neke poslove, ali s obzirom da je zbog koronavirusa filmska i TV industrija pretrpjela velike gubitke, do kraja godine vjerojatno neće biti nikakvih snimanja, pa će svi moji dogovoreni projekti biti ili otkazani, ili odgođeni', rekao je Jeremy. 

Izvor: Profimedia

Podsjetimo, Jeremy i Sonni vjenčali su se 2014., ali ona je već godinu dana kasnije predala zahtjev za razvod, navodeći kao razlog 'nepomirljive razlike'. Ako joj sud usliši želje, ne samo da će imati puno skrbništvo nad Avom, nego će Jeremy moći vidjeti kćerkicu samo pod nadzorom treće osobe. Sonni, između ostaloga, tvrdi i kako ju je glumac u braku verbalno i emocionalno zlostavljao te zloupotrebljavao drogu, često i pred njihovom kćerkicom Avom. Jednom je, primjerice, ostavio bočicu s kokainom na umivaoniku kupaonice, gdje ju je mala Ava lako mogla dosegnuti.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader