Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Michelle Obama otkrila što cijela obitelj radi zarobljena u kući

Autor M.A.
Autor M.A.

Progovorila o obiteljskoj dinamici

Izvor: Profimedia
Svjetska pandemija koronavirusa prikovala je mnoge poznate ličnosti za udobnost njihovih dnevnih boravaka zbog čega se ne mogu družiti uživo. Ipak, 62-godišnja američka voditeljica Ellen DeGeneres je zaključila kako to ne mora biti razlog da ne stupi u kontakt s prijateljima koji su u nekim boljim vremenima gostovali u njezinoj emisiji. Naime, nakon što je prošlog tjedna nazvala pjevača Johna Legenda, nedavno se na Twitteru pohvalila još jednom sugovornicom s video poziva - Michelle Obamom.

Supruga bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država je u svom tonu bila veoma pozitivna. 'Uvijek se razveselim kada me nazove moja prijateljica Ellen, osobito na ovakav kišni ponedjeljak. Dobro je znati da, iako smo trenutno razdvojeni, i dalje smo tu jedni za druge', poručila je 56-godišnjakinja. S obzirom na činjenicu da joj pored supruga Baracka, društvo u obiteljskom domu sada prave i njihove kćeri Sasha i Malia, Ellen ju je upitala kako se nosi s promjenom dinamike.

'Znaš, još uvijek pokušavamo posložiti dane. Svi smo kod kuće, cure su došle doma jer i fakulteti sada održavaju nastavu online. Većinu vremena provode u svojim sobama slušajući nastavu, a Barack je... Ne znam gdje je. Imao je konferencijski poziv, a ja sam jedan upravo završila', priznala je Michelle te potom dodala kako joj u otklanjanju dosade pomaže opuštanje i gledanje Netflixa. 'Sve ovo prisililo nas je da sjednemo napokon jedno s drugim, imamo razgovore uživo, postavljamo prava pitanja i nađemo način da se zaokupimo bez televizije i kompjutera. U ova loša vremena najvažnije je da imamo jedni druge, da smo zdravi, a ostalo će doći, i mislim da je to najvažnija životna lekcija koju želim da i moje kćeri shvate', zaključila je Michelle.

Najčitanije

Najnovije

loader