Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Sandra iz 'Ljubavi na selu' u vezi je s deset godina mlađim

Autor A.S.
Autor A.S.

Zajedno su sedam mjeseci...

Izvor: Facebook

Kandidatkinja ovogodišnje sezone showa 'Ljubav je na selu', 32-godišnja Sandra Gomboc Škrinjar ,pronašla je ljubav. Iako ju je tražila na farmi Dušana Golubovca u selu Zrin, potvrdila je da je sada s Mirkom, dečkom s kojime sada i živi.

Mirko je od Sandre mlađi deset godina, a vezu je potvrdila objavom na Facebooku. 'Da sam birala boljega, ne bih ga mogla naći',  rekla je Sandra za RTL. Zajedno su sedam mjeseci i zajedno žive u Glini. Upoznali su se u kafiću u kojem radi kao konobarica i to između snimanja 12. sezone emisije 'Ljubav je na selu'.

Izvor: Facebook

Sandra kaže kako Mirku, koji je šumar, nije bio problem što je odlazila na farmu. 'On je znao sve o snimanju i nije mu smetalo što idem kod Dušana jer sam mu objasnila da se znamo iz djetinjstva i da među nama nema nikakvih romantičnih osjećaja',  ispričala je Sandra, koja je već na prvom spoju s farmerom otkrila kako se njih dvoje poznaju od djetinjstva i da ih je spojila teška životna situacija u dječjem domu u Sisku.

Ono što je gledatelje ove sezone showa iznenadilo bila je činjenica da je Dušan upravo Sandru prvu poslao kući sa svoje farme, s kojom se nije svađao kao s druge dvije djevojke, Goranom i Tajanom.  'Vrlo je jednostavno. Sandra mi je prijateljica, a ja tražim curu', ispričao je.

Ljubav je na selu Izvor: RTL

Najčitanije

Najnovije

loader