Sarah Hyland, Američka glumica najpoznatija po ulozi vrckaste Haley Dunphy u seriji 'Moderna Obitelj', u srpnju prošle godine, nakon dvije godine veze, zaručila se za partnera Wellsa Adamsa. Međutim, ovi budući supružnici priznali su kako su o braku i zajedničkom životu ozbiljno razgovarali već nakon - četiri dana veze, prenosi Page Six.

'Pitala sam ga kada će me pitati želim li biti njegova djevojka. Bila sam nestrpljiva. Četiri dana nakon što je naša veza postala službena, razgovarali smo o tome kakvo bismo vjenčanje željeli imati. 

Mrzim kliše 'kada znaš, onda znaš', ali to je tako istinito

  Mrzim kliše 'kada znaš, onda znaš', ali to je tako istinito. Barem u mome slučaju', rekla je 29-godišnja glumica. Osim toga, njezin dragi, nekadašnji američki Gospodin savršeni, priznao je da par već razmišlja o tome kada je idealno vrijeme za prinovu. 'Ja sam najmlađi od petero djece. Želim obitelj. I ona želi, ali oboje smo jako orijentirani na karijere tako da nam dijete trenutno nije na prvom mjestu, dogodit će se već. Drago mi je da je ona puno mlađa od mene pa nismo u nikakvoj žurbi. Da je mojih godina, mislim da bismo o svemu drugačije razmišljali', iskreno je priznao ovaj 35-godišnjak.

Podsjetimo, par se upoznao prije dvije godine preko društvenih mreža, kada su si međusobno komentirali objave, nakon čega se Wells odvažio poslati poruku, a sve ostalo je povijest. Sredinom listopada prošle godine, zaruke su i službeno proslavili. 'Prije dvije godine izveo me van na piće i tacose. Još uvijek idemo u iste izlaske, ali smo sad zaručeni', napisala je tada Sarah uz nekoliko simpatičnih fotografija na kojima ona i njen zaručnik nazdravljaju trenutku kada će izgovoriti sudbonosno 'da'.