Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zbog pandemije ga pustili iz zatvora da ostatak kazne provede u svom domu

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Virus mu je išao na ruku

Izvor: Profimedia

Američki reper Tekashi 69 pamtiti će ovu pandemiju koronavirusa kao dobru stvar. Kako boluje od astme zatvor u New Yorku, u kojem služi kaznu, pustio ga je kući te će preostalih 21 mjeseci kazne 'odraditi' u udobnosti vlastitog doma, javlja portal TMZ. Pravog imena Daniel Hernandez, 23-godišnji reper je završio u zatvoru u prosincu prošle godine zbog iznuđivanja novca, a sada će u svojoj kući morati nositi na sebi GPS uređaj te se neće smjeti udaljavati iz kuće.

 Bit će mu dopušteno napustiti dom samo ako treba medicinsku pomoć ili ako mora vidjeti svog odvjetnika, no i to će mu prvo morati biti odobreno. Isto tako će se svakodnevno morati javljati službenoj osobi putem video poziva. Podsjetimo, otkako je pandemija stigla u SAD reper je tražio sud da ga pusti iz zatvora jer boluje od astme te je time u većem riziku od komplikacija ili čak i smrti ukoliko se zarazi koronavirusom, što se u zatvoru vrlo lako dogodi.

 Reperovo puštanje iz zatvora komentirala je njegova djevojka Jade i kazala kako se boji da će mu se  kriminalna skupina u kojoj se nalazio prije uhićenja sada htjeti osvetiti. Naime, Tekashiju je nakon uhićenja prijetila kazna od čak 37 godina, ali ju je uspio smanjiti tako što je 'cinkao' ostatak bande koja se naziva 'Bloods'.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader