Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumica zbog karcinoma morala ukloniti obje dojke

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Teško vrijeme za obitelj

Izvor: Instagram

Glumica Rebecca King-Crews, supruga američkog glumca, 51-godišnjeg Terryja Crewsa, prolazi kroz vrlo teško razdoblje. Naime, nakon što joj je nedavno dijagnosticiran prvi stadij karcinoma dojke, ova je 54-godišnjakinja završila u bolnici gdje su joj uklonjene obje dojke, piše Daily Mail. 

'Iako je karcinom bio u prvom stadiju, bila sam izvan sebe od straha, rak je 'opsjedajuće' zlo'. Rekla sam sebi da će sve biti ok, da će, ako nešto nađu, to odrezati i rekonstruirati, iskreno je rekla Rebecca, koja se prisjetila trenutka kada je svojim bližnjima rekla da ima karcinom. 'Moj suprug gledao me kako prolazim kroz razne stvari, ali tadašnji pogled na njegovome licu... Gledao me kao da ću umrijeti. Rekao je da se osjećao kao da se topi iznutra, a ja sam mu rekla da mora biti jak zbog mene. Zagrlio me, ali ja sam osjećala kao da zagrljaj više treba njemu', prisjetila se. 

Gledao me kao da ću umrijeti

  Rebecca je operirana početkom prošlog mjeseca, a uz nju je bio i suprug. S obzirom na to da su joj uklonjene obje dojke, koje su kasnije i rekonstruirane, ne treba biti podvrgnuta kemoterapijama. Sada je kod kuće s obitelji, no zbog mjera opreza i koronavirusa koji je zavladao, spava u sobi za goste.

No, iako se riješila karcinoma, još uvijek ima simptome koje često miješa s onima koronavirusa, što joj izaziva dodatni stres. 'Jako sam nervozna, ponekad se usred noći probudim jer teško dišem', rekla je glumica koja u svemu ima podršku supruga. 'Kuha za mene, pomaže mi kada se kupam, uskače u svemu. Cijelo ga vrijeme zezam da sam trebala dobiti rak kako bih imala takav tretman', kroz smijeh zaključuje Rebecca. 

Najčitanije

Najnovije

loader