Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tereza Kesovija potpuno izgubila živce na scenu iz Zagreba

Autor M.A.

Ostala u nevjerici

 Izvor: Pixsell

Dubrovačka glazbena diva, 81-godišnja Tereza Kesovija veoma ozbiljno shvaća situaciju nastalu zbog pandemije koronavirusa zbog čega je jedna od najglasnijih pobornica akcije 'ostani doma'. Ne čudi zato što ju je nedavno prizor sa zagrebačke tržnice Dolac potpuno izbacio iz takta, prenosi Slobodna Dalmacija

'Nedavno sam vidjela na HRT-u slike s tržnice Dolac: dva starija gospodina nonšalantno šeću tržnicom s rukama na leđima. Ni maske ni rukavice, usput glasno pričaju i pljuckaju. Mladi novinar zaustavi jednog od njih pitanjem: Zašto nemate masku i rukavice?, na što ovaj prilično drsko odgovori: A zašto? Tko ste vi i čime se bavite da bih ja vama morao odgovoriti?', rekla je pjevačica u nevjerici osvrnuvši se potom na potres koji je krajem ožujka pogodio Zagreb. 

'Jesmo li išta naučili od ove tragične situacije? Jesmo li svjesni da nam dobre bolnice nedostaju? Mnoge od njih su stradale u nedavnom potresu pa su tako rodilje iz Petrove bolnice s tek rođenom dječicom morale biti na otvorenom i kasnije su upućene u šatore', poručila je Tereza pa se nakratko osvrnula i na najveće međunarodno natjecanje u pjevanju. 'Sve ovo će proći jer proći mora. Žrtava ima i bit će ih još, ali treba gledati s optimizmom na vrijeme koje dolazi. Eurosong će se održati sljedeće godine i oko toga ne vidim dramu', zaključila je. 

Magazin

Royals