Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Đoković: 'Novak se od mene razvodi šest puta dnevno'

Autor A.S.

Iskreno priznala

 Izvor: Instagram

Jelena Đoković, supruga tenisačkog asa Novaka Đokovića,  razgovarala je sa svojim pratiocima na Instagramu o vještinama roditeljstva i problemima sa kojima se majke svakodnevno suočavaju. Jedna od najaktualnijih tema jes uspavljivanje djece, pa je Jelena podijelila i svoje iskustvo.

'Nisam nikad uspavljivala djecu na ruke jer sam imala babice koje su mi rekle da to ne radim. Ima roditelja koji to rade i to je sasvim okej, ja sam radila nešto što je prirodno za menee, da ga recimo pustim da samostalno spava, a ne da ga ja nunam. Međutim to ne znači da vam dijete neće nikad tražiti da ga nunate, jer primjerice Tara sada sa dvije i pol godine to traži, ali ja ne posustajem. Teško je jako, jer je jako slatka i sva zna se umiljavati, ali što da kažem, mame izdržite ako imate isti slučaj, jer je to za dobrobit svih',  poručila je Jelena i onda dodala da se ona ne nosi dobro sa nedostatkom sna i to kroz zanimljivu šalu koja se ticala Novaka. 

'Ne nosim se uopšte dobro sa nespavanjem, grizem, suprug se razvodi šest puta dnevno od mene',  kroz osmijeh je rekla Jelena, pa nastavila. 'Jednostavno ne spavam dobro ako mi djeca nisu dobro, zato sve činim sada da budu svi dobro i odmorni', zaključila je. 

Magazin

Royals