Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrivena drama koju je princeza Diana proživljavala na dan vjenčanja

Autor N.R.

Nekadašnja kraljevska dopisnica o surovoj realnosti

 Izvor: Instagram

Iako su prošle 22 godine otkako je omiljena princeza Diana tragično preminula, o njoj se ne prestaje pričati. O njezinom životu, ali i smrti postoje brojne teorije zavjere, zbog čega je i dalje zanimljiva javnosti. Ovaj put detalje o Dianinim intimnim razmišljanjima otkrila je bivša BBC-jeva kraljevska dopisnica Jennie Bond, inače poznata kao oštra i kontroverzna novinarka. S obzirom na to da je čak 14 godina pratila kraljevsku obitelj, u dokumentarcu 'Charles & Camilla: King and Queen in Waiting', imala je što za reći pa se tako osvrnula i na dan vjenčanja princa Charlesa i preminule Diane.

'Diana mi je dosta vremena nakon vjenčanja u jednom našem privatnom razgovoru priznala da se osjećala kao 'janje pred klanje' dok je hodala prema oltaru, što je vrlo tužno. Mislim da je bila itekako svjesna da stvari nisu bile baš u najboljem redu', ispričala je Jennie u spomenutom dokumentarcu te nastavila o sumnjama koje su tog dana mučile obožavanu princezu.

Kako je ispričala nekadašnja dopisnica, sadašnja prinčeva supruga, omražena Camilla se u njihovu romansu 'upetljala' već tijekom njihovih zaruka. Jennie je otkrila je i kako je Diana pronašla narukvicu koju je Charles dao Camilli dok je bio zaručen s njom, a u koju je ugravirao inicijale svoje sadašnje supruge. 'Diana je bila bijesna zbog toga i željela je znati zašto je poklonio tu narukvicu Camilli', rekla je novinarka u jednom dijelu spomenutog dokumentarca i tako ponovno podignula prašinu. 

Diana mi je dosta vremena nakon vjenčanja u jednom našem privatnom razgovoru priznala da se osjećala kao 'janje pred klanje' dok je hodala prema oltaru, što je vrlo tužno

Podsjetimo, Charles i Diana vjenčali su se ispred katedrale svetog Pavla pred dvije tisuće ljudi 29. srpnja 1981. godine. Godine 1992., premijer John Major objavio je kako će se par razdvojiti, ali da nastavljaju zajednički život u palači Kensington. Obožavana Lady Di poginula je 31. ožujka 1997. godine u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Magazin

Royals