Ljubavni par iz prve sezone RTL-ove emisije 'Gospodin savršeni', 22-godišnja Hana Rodić i 17 godina stariji Goran Jurenec, unatoč sumnjičavosti nekih gledatelja, i godinu i pol dana nakon što su službeno započeli svoju romansu, i dalje uživaju u ljubavi. Koliko misle ozbiljno govori i činjenica da se Hana prije nekoliko mjeseci preselila u Berlin kod voljenog joj Gorana, a kako izgleda njihov zajednički život u Njemačkoj te koliko je na njezinu svakodnevicu utjecala trenutna situacija s pandemijom koronavirusa, Hana je otkrila za Story.hr.

Prije nekoliko mjeseci, zagrebačku adresu ste zamijenili berlinskom. Kako trenutno izgleda život tamo s obzirom na cijelu situaciju s koronavirusom?

Krajem prosinca preselila sam se u Berlin i baš kad sam se počela privikavati na grad i upoznavati ga malo bolje, cijeli se svijet suočio s pandemijom! Naravno da nam svima nedostaje sloboda kretanja, ali sada je najvažnije da svi ostanemo doma.

Kako kratite vrijeme u izolaciji? Jeste li pronašli neki novi hobi?

Goran i ja smo se više posvetili poslu i firmi, obavljamo papirologiju, sastanke putem videopoziva i nastojimo zadržati neku svoju rutinu. Svakako se opustimo uz poneki film, zajedno kuhamo, spremamo stan, igramo društvene igre...

Na Instagramu ste se pohvalili kako ste prestali pušiti cigarete. Je li to posljedica života u izolaciji ili je to nešto što ste već duže vrijeme planirali?

Dugo sam pokušavala ostaviti cigarete i gledam na to kao jednu pozitivnu promjenu. Nadam se da neću posrnuti za cigaretama u ovoj situaciji koja nam svima stvara dodatni stres.

S obzirom na to da su teretane zatvorene, kako održavate formu? Je li vam Goran sastavio program vježbanja za po doma? Bojite li se da ćete nakupiti nekoliko kilograma viška sada dok traje izolacija?

Moram priznati da sam se u posljednjih mjesec dana opustila što se tiče prehrane i treninga, čak sam dobila tri kilograma, ali čim prođe ovo sve, vraćam se starim navikama. Već imam plan i program po kojem ću paziti na prehranu i koje ću vježbe raditi, a za sve koji žele znati više o tome kako održavam liniju, uskoro ću to objaviti na svom Instagramu.

Nedavno ste na Instagramu otkrili kako ste, u nedostatku frizerskih salona, sami skidali ekstenzije. Kako je to prošlo? Hoćete li i kad prođe izolacija i dalje nastaviti s metodom 'sam svoj majstor' ili ćete se vratiti salonima?

Sama sam skinula ekstenzije i obojila kosu, prošlo je bolje od očekivanog. Danas je sve lako uz YouTube, no svakako ću otići kod frizera čim to bude bilo moguće.

Je li se vaša beauty i makeup rutina promijenila u izolaciji? Šminkate li se i dalje svakodnevno ili ste pak odlučili napraviti pauzu?

Što se tiče moje beauty rutine, napravila sam veliku pauzu, šminkam se samo za potrebe posla i dobro je što sve mogu raditi putem računala i mobitela.

Mnogi kažu da je život u izolaciji test za parove. Kako vi i Goran funkcionirate sada kad ste po cijele dane zatvoreni u stanu? Dolazi li do trzavica? Tko prije popusti u svađi?

Ponekad i mi imamo neke rasprave, ali to je sve dio partnerskog suživota. Goran i ja nastojimo riješiti svaki problem koji nam se nađe na putu, slušamo što kome smeta i nastojimo popraviti nedostatke kako bismo imali što bolji odnos.