Jedna od najpoznatijih domaćih blogerica i influencerica, 29-godišnja Ella Dvornik prije dva mjeseca rodila je kćerkicu Lumi Wren, a nedugo nakon toga našla se u kućnoj izolaciji kao i svi Hrvati. Lagani višak kilograma nakon porođaja u kombinaciji s nedostatkom kretanja zabrinuo je Ellu, pa se odlučila na korak koji bi većina ljudi smatrala drastičnim - odlučila je postiti 36 sati. Svoje pratitelje na Instagramu obavijestila je kako namjerava slijediti tzv. 'monk' post, koji uključuje suzdržavanje od uzimanja hrane kroz navedeno razdoblje, a jedino što za to vrijeme smije jest piti tekućinu.

Ella Dvornik odlučila se na drastičan potez
Instagram screenshot 

 'Izazov posta, koji neki nazivaju monk post, poboljšava čišćenje tjelesnih stanica i pomaže da se metabolizam resetira. Mnogi vole započeti post u nedjelju navečer i prekinuti ga u utorak ujutro. Ne preporučujemo to raditi više od jedanput tjedno. Pijte dovoljno vode tijekom posta, prije početka izbjegavajte tvornički obrađenu i nezdravu hranu, a za prvi obrok nakon prekida pripremite si zdrave i svježe namirnice', pisalo je u Ellinoj objavi na Instagram storyju, a on je još dodala: 'Upravo sam započela 36 sati posta'.

Ella Dvornik odlučila se na drastičan potez
Instagram screenshot 

Supruga 41-godišnjeg britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea i majka dvogodišnje Balie Dee bez trunke srama pokazala je fotografiju svog trbuha oko kojeg se nakupio višak kilograma i priznala kako je prije nosila konfekcijski broj 34,  a sada jedva nosi broj 38.  Zamolila je stoga za pomoć i poznatog fitness trenera i prvaka u bodybuildingu Sandija Imerovića. 'Spasi nas svemogući Sandi Imerović', zavapila je u objavi.

Ella Dvornik odlučila se na drastičan potez
Instagram screenshot 

Podsjetimo, Ella je proteklih tjedana u više navrata na Instagramu pokazivala kako ona i suprug uživaju u konzumaciji piva, za koji je poznato da uzrokuje 'pivski trbuh'. Problem je što, kako kažu stručnjaci, pivo sadrži nekoliko vitamina iz B skupine koji poboljšavaju apetit, pa je nakon njegove konzumacije teže ne zaviriti u hladnjak i zadovoljiti nepce. Vidljivo je to bilo i iz Elline nedavne objave, u kojoj je priznala da koristi zimsku salamu umjesto kruha.

Ella Dvornik odlučila se na drastičan potez
Instagram screenshot