Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gibonni se javio iz izolacije: 'Baka ne zna tko sam ja'

Dugi dani na otoku i neuredan život

 Izvor: Story

Otkako je krenula pandemija i Hrvati se zavukli u svoje domove u izolaciju, splitski glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni 'pobjegao' je u obiteljsku kuću u Vela Luci na Korčuli. U razgovoru za Radio Dalmaciju koji je prenijela Slobodna Dalmacija otkrio je kako provodi dane i priznao da živi neuredno.

'Pišen pisme. Neke su bolje, neke gore. Sad ove što ne valjaju bacam, dobre čuvam. Posadija san tri limuna i tome se veselim. Doduše, ovo sam sad malo i slaga jer dobro zvuči! Ustvari nisam to sam radija, jer da jesam to bi sve propalo...' , rekao je glazbenik i  pojasnio da je limun zaista posađen, ali ne njegovim poljoprivrednim znanjem: 'Imam jednog koji se u to razumi, ja sam više kao netko tko je dao malo ruke'.

Gibonni Izvor: Ivo Čagalj/PIXSELL

Priznao je da mu ne pada teško raditi na zemlji. 'Meni ti to nije mrsko. Čini mi se da je lipo raditi fizički kad ne moraš. Sad da me netko pošalje na bauštelu, ne bi bija nešto, ali ovako kad sam odlučiš, onda je to skroz jedna druga vrsta zanimacije...', nasmijao se na svoj račun. Otkrio je i kako pjesme piše noću. 'Navečer sviram do dva i po, tada sam najmirniji kad svi legnu u krevet. Onda se dignem u šest i po, lunjam, gledam što ću učiniti pa se opet vratim u postelju. Nemam neki red. Živim tim neurednim životom, čini mi se da sam prije ima više reda nego sad kad bih moga imati reda...' Kazao je kako u obitelji Stipišić generalno nema nervoze u izolaciji: 'Moj mlađi sin ima 15 godina, tako da ako je ovo što on sada prolazi pubertet, onda je totalno bezbolan, onda sam dobro proša! 'A ovo drugo dvoje su stariji, njima je jasno da je tako, tu nema nikakvih problema'.

 Izvor: Story

Otkrio je i što će napraviti kad popuste mjere izolacije. 'Vježbamo u jednom masliniku pokraj Šibenika, tamo ima struje i samo jedna baka koja ni ne zna tko smo mi. Jedini glazbenik kojeg ona zna je Mišo Kovač. Dobra nam je baka, otključa nam i mi sviramo...', opisao je i zaključio kako je zadovoljan kako se sve skupa odigrava pandemijska situacija u Hrvatskoj. 'Stvarno sam jako ponosan na svoj narod, ako to ikome išta znači. I izdržimo još malo, do sad smo bili odlični po mom sudu, mislim kakvi smo mogli biti... Izdržimo još malo, utakmica se igra po meni još nekih 20 minuta, a onda smo pobijedili', rekao je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals