Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Šulić održava kondiciju u izolaciji uz pomoć djece

Pohvalio se

 Izvor: Instagram

Član 2Cellosa, 32-godišnji violončelist Luka Šulić vrijeme u izolaciji krati vježbanjem na instrumentu koji ga je proslavio, ali pritom pazi da održi i fizičku kondiciju, u čemu mu pomažu njegova djeca, trogodišnji sin Val i jednogodišnja kći Hana. Luka je na Instagramu objavio video na kojem nasmiješeno vježba s djecom u rukama, koristeći ih kao utege.

Luka Šulić Izvor: Instagram screenshot

'Dnevna tjelovježba', napisao je uz video. Podsjetimo, Luka i Tamara su u vezi od 2015., a vjenčali su se 7. srpnja 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji. Tamara je jednom prilikom za Story otkrila kako bi mogla imati još petero djece ako bi joj svaki porođaj prošao tako lako kao što je to bilo u slučaju s malenom Hanom. Nedavno je Luka na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira zagrljen s kćeri i napisao kako mu je to najljepši osjećaj na svijetu i kako je kćer nešto posebno za svakog oca te da se osjećaj kada ju je prvi put primio u ruke ne može riječima opisati.

Nažalost, Luka je nedavno bio i žrtva prijevare, o čemu je progovorio na društvenim mrežama. 'Jako sam tužan što čujem da je Šulićevo ime korišteno za lažno predstavljanje i novčane prevare ljudi na nekoliko različitih društvenih mreža. Svi oni koji su postali žrtve krađe identiteta trebaju uvijek kontaktirati lokalnu policiju s detaljima slučaja. Samo da se zna, ja nikada ne bi kontaktirao svoje obožavatelje izravno putem društvenih mreža, svi novčani zahtjevi su zapravo prevare', napisao je tada na Instagramu.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

Magazin

Royals