Gigi Hadid, proslavljena 25-godišnja manekenka i njezin dečko Zayn Malik očekuju prinovu. Vijest o trudnoći poput lavine se proširila svim svjetskim medijima, koji su se sada bacilli u istraživanje detalja.  Mlada ljepotica koja se sa slavnim glazbenikom pomirila prije nekoliko mjeseci, u rujnu će postati majka, a kako tvrdi tabloid TMZ, u naručje će primiti kćerkicicu. Lijepe vijesti potvrdila je i Gigina majka Yolanda. 

‘To je prava ljepota života. Baš kada nas jedan član napusti, drugi dolazi u našu obitelj. Blagoslovljeni smo i presretni zbog ovih novosti’, rekla je 56-godišnja bivša manekenka Yolanda, osvrnuvši se na nedavnu smrt svoje majke. Međutim, cijela situacija je naljutila Ellu Dvornik Pearce, 29-godišnju influencericu i blogericu, koja se ne slaže s načinom na koji je otkrivena sretna vijest. 

'Mislim da je okrutno kako mediji oduzimaju objavu trudnoće javnim osobama. To je toliko privatna stvar i mislim da bi svaka majka trebala imati čast sama obznaniti svijetu da je trudna onda kada bude na to spremna, kada bude sigurna da je sve u redu i da je trudnoća sigurna. Trebalo bi biti ilegalno objavljivati takve stvari i mislim da bi se trebalo tretirati kao zdravstveno stanje. Svaka osoba ima pravo osjetiti tu sreću kada podijeli takve vijesti po prvi put. To se ne bi trebalo objavljivati iz solidarnosti i poštovanja', komentirala je Ella direktno ispod najnovije fotografije manekenke. 

LJUTITA JE Ella Dvornik poslala je trudnoj Gigi Hadid poruku podrške
Instagram 

 Inače, i sama Ella već je dva puta objavila trudnoću no prema svojim uvjetima. Tako je u rujnu 2019. godine objavila kako očekuje bebu, no tada nije rekla radi li se o dječaku ili djevojčici. 'Više ljubavi, manje sna. Proljeće 2020.', napisala je tada 28-godišnjakinja ispod slatkog videa kojim je dala do znanja da čeka bebu. Nakon samog poroda, Ella je objavila kako se radi o djevojčici te ujedno otkrila i ime malene - Lumi Wren.