Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski pjevač prebolio koronavirus, a sada ponovno završio u bolnici

Autor A.S.

Nikako na 'zelenu granu'

 Izvor: Instagram

Pjevač i jedan od članova žirija glazbenog showa 'Zvezde Granda', Đorđe David Nikolić, proživljava zaista težak period u životu. Nakon što je zaražen koronavirusom te se od istog i oporavio - ponovno je završio u bolnici. Naime, pjevač je doživio nezgodu uslijed koje je slomio nogu pa nije bilo druge nego da završi u bolnici.

'Eto... Slomih nogu! E sad definitivno nema malera za mene narednih par godina. Jedan mali stepenik i to je to', napisao je uz snimku koju je podijelio na Instagramu dok je u samoj objavi detaljnije opisao što mu se dogodilo. 'Kad te hoće, onda te hoće... a taman smo se riješili koronavirusa', govori u videu prije nego pokaže nogu na kojoj će morati nositi gips barem dva tjedna. 

Pjevač je, nedavno, ekskluzivno za Story progovorio o borbi koju je vodio s koronavirusom u ožujku te otkrio sve detalje kako je to izgledalo. No, da sama zaraza ovim podmuklim virusom ne bi bila dovoljna, Dorđu Davidu velika otegotna okolnost bila je to što su njegova pluća već početkom siječnja nastradala. 'Doslovno, imao sam šansu 50/50 posto. Bez obzira na moje godište. Gledajte imam 55 godina, no što se godina tiče, ova bolest, vjerujte mi, nema pravila. Sa mnom u sobi bio je smješten puno mlađi čovjek, nakon 36 sati prebačen je na respirator, a nakon tri dana je umro. S druge strane, čovjek od 72 godine koji je došao nakon njega se fantastično oporavljao. Dakle, pravila apsolutno ne postoje. Ova bolest ne bira klasu', kaže Đorđe koji je zahvalan na svima koji su mu bili potpora u teškim trenucima i koji su mu pomogli da ozdravi.

Povezane vijesti

Magazin

Royals