Nekadašnji bračni partneri, svjetski poznata ljepotica Adriana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić ponovno su, nakon dugo vremena, uslikani zajedno. S obzirom na to da su vrlo rijetko zajedno, ove su fotografije šokirale mnoge. Odmah nakon što su puštene u javnost, započela su nagađanja o njihovom pomirenju. Na spomenutim fotografijama, Adriana i Marko su bili u društvu njihovih djevojčica, desetogodišnje Valentine i sedmogodišnje Sienne. 

Adriana Lima ponovno viđena sa srpskim košarkašem
Profimedia 

Marko i kćerke su se vozili brodićem, ali Adriana nije htjela s njima pa ih je samo ispratila. Kako pišu strani mediji, ova četveročlana obitelj zajedno provodi izolacijske dane u Miamiju. Upravo ta činjenica je mnoge iznenadila, baš zato što bivši supružnici rijetko kad provode vrijeme zajedno. Unatoč šuškanjima, je li riječ o pomirenju, još nije poznato. Bivši par se nije oglasio, a izgleda da će i ovog puta vrijeme pokazati svoje. 

Adriana Lima i Marko Jarić zajedno su dobili kćeri Valentinu i Siennu
Profimedia 

Nakon razvoda od Marka 2016. godine, Adriana je ljubavi dala još nekoliko šansi, no izgleda da je ljubav prema djeci ipak nešto jače i veće. Upravo zbog toga se nakon što se oprostila od Victoria's Secreta, u potpunosti posvetila majčinstvu, u čemu sudeći prema svemu, uistinu uživa. Prošle godine je izjavila da su joj njezine djevojčice najveća inspiracija. 'One me guraju naprijed. Upravo zato što znam da me gledaju, trudim se biti najbolji primjer', ispričala je tada ponosna majka dvije djevojčice.