Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjevačicu obuzela tuga: 'Umrijet ću bez njih'

Autor N.R.

U posljednje vrijeme joj nije lako

 Izvor: Instagram

Proteklih nekoliko tjedana za bosanskohercegovačku pjevačicu Nadu Topčagić prošlo je vrlo teško. Nakon što se prije samog Uskrsa požalila kako ju je smrt susjeda i prijatelja potresla, sada je za srpske medije ispričala koliko joj teško pada odvojenost od ostatka obitelji. Ono što joj najviše nedostaje ovih dana, a što je eskaliralo jučer kada je trebala tradicijski biti sa svojom obitelji, su unuci. 

'Ovo je prvi put da ovako mirno slavimo 1. maj. Nema buke ni kaosa. Umrijet ću bez mojih unučića. Fale mi mnogo, fali mi i sin i snaha. Tuga me obuzme kada pomislim na njih i što nas je ova situacija spriječila da budemo zajedno. Onda se trgnem i kažem: 'Bit će sve u redu, ovo prolazi'. Suprug Zlatko i ja spremamo onoliko koliko nam treba. Bit ćemo s unučićima preko video poziva. Njima je neobično što baka i djed nisu s njima. Stalno pitaju za nas. To je jedina tuga za nas. Inače, ne fali nam ništa ovdje', piše srpski 'Glossy'. 

Povezane vijesti

Inače, Nada ne krije da se u posljednje vrijeme ne osjeća dobro. 'Baš se loše osjećam, nemam snage ni za što. Prazna mi je duša i mislim da će mi nakon svega biti potrebna pomoć psihijatra', iskreno je priznala nedavno i dodala kako jedva čeka da se ovo pandemija smiri. 

Magazin

Royals