Nakon što je nedavno šokirao javnost priznanjem kako strahuje da mu najmlađi sin, 19-godišnji Albert Douglas boluje od koronavirusa, kontroverzni britanski voditelj, 55-godišnji Piers Morgan, koji u posljednje vrijeme pažnju medija i javnosti privlači svojim istupima protiv Meghan Markle, i sam se sada našao pod sumnjom u zarazu od koronavirusa.

Naime, nakon što se jutros nije pojavio u redovnom programu 'Dobro jutro Britanijo', njegova kolegica i suvoditeljica, 49-godišnja Susanna Reid, javnosti je otkrila kako je Piers ostao kod kuće, čekajući rezultate testiranja na Covid-19 jer je posumnjao na zarazu zbog određenih simptoma koji su mu se pojavili. Također, voditeljica, koja je i sama dva tjedna bila u izolaciji zbog koronavirusa, kolegi je zaželjela brz i uspješan oporavak.

Inače, otkako je i Velika Britanija uvela stroge mjere opreza zbog pandemije virusa COVID-19, 55-godišnjak je u nekoliko navrata putem svog Twitter profila pozivao sugrađane da se pridržavaju mjera i uputa stožera. 'Prestanite kukati jer je sve što morate biti u kući i gledati TV. Uozbiljite se i pomognite onima kojima je pomoć potreba', napisao je, između ostalog, Piers na spomenutoj društvenoj mreži.