Kate Beckinsale, 46-godišnja britanska glumica, slovi za jednu od najljepših u glumačkog industriji. Ljepotica koja se proslavila ulogama u filmovima 'Pearl Harbor' te 'Underworld', osim po ulogama i ljepoti, posljednjih je mjeseci poznata i po činjenici da 'mijenja dečke kao čarape' i to uglavnom puno mlađe od nje. Iznimka tako nije ni njezin posljednji izabranik, 24 godine mlađi kanadski glazbenik Goody Grace za kojega je, kako tvrdi izvor za People, izjavila da je idealan dečko za karantenu.

Rekla je da je on idealan dečko za izolaciju

 Naime, glumica i glazbenik, unatoč trenutnoj situacija s pandemijom koronavirusa, ne odvajaju se jedno od drugog, a izvor za spomenuti medij otkrio je kako se sama Kate pohvalila da joj cijela izolacija puno lakše pade jer ima dečka u kući. 'Kate uživa u njegovom društvu. Smatra ga jako zrelim, pametnim i kreativnim. U izolaciji ju zabavlja glazbom i kuhanjem, a često gledaju i filmove. Rekla je da je on idealan dečko za izolaciju', ispričao je izvor.


Također, isti izvor blizak glumici navodi i kako je par zajedno od početka ove godine, a razlika u godinama im ne predstavlja problem. Inače, u posljednjih godinu dana, glumica je bila u vezi i sa 26- godišnjim komičarem Peteom Davidsonom koji je, baš kao i njezin trenutni dečko, samo nekoliko godina stariji od njezine 21-godišnje kćerke Lily Mo koju je dobila u braku s bivšim suprugom, glumcem Michaelom Sheenom.