Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Lazić: 'Spreman sam ići u zatvor'

Autor I.G.

Nakon svih prekršaja

 Izvor: Instagram

Srpski pjevač, 29-godišnji Darko Lazić, posljednjih tjedana ne prestaje puniti medijske stupce svojim kontroverznim ponašanjem i kršenjem strogih mjera koje su u Srbiji uvedene zbog pandemije koronavirusa. Nakon što je upravljao automobilom bez vozačke dozvole i to za vrijeme policijskog sata kada je i uhvaćen te je na mjestu morao platiti kaznu, pjevač se pravdao kako je isto učinio jer je sina morao odvesti doktoru. Sada pak tvrdi kako je zbog svega spreman ići u zatvor.Lijepo sam rekao i evo ponovit ću: Otići ću u zatvor ako treba

 'Nisam to namjerno uradio, nisam imao drugog izbora. Kao što sam već rekao, neće se to ponavljati. A što se tiče loše poruke koju sam poslao, mogu reći da se to ne treba raditi. Lijepo sam rekao i evo ponovit ću: Otići ću u zatvor ako treba! Mada nema potrebe, ja sam svoje kazne platio. Ne znam zašto su se toliko uhvatili za taj zatvor, kao da sam ja jedini koji je napravio prekršaj i platio kaznu. Ne razumijem', rekao je 29-godišnjak za Kurir.


Također, unatoč strogim zabranama kretanja koje su na snazi zbog pandemije koronavirusa, Darko je već u nekoliko navrata putem Instagrama davao do znanja kako ih se i ne pridržava zbog čega je u javnosti navukao dodatni bijes na sebe.

Magazin

Royals