Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tom Cruise odlazi u svemir?

Autor I.G.

Vijest koja je šokirala obožavatelje

 Izvor: Profimedia

Zvijezda filmova 'Nemoguća misija' i 'Top Gun', 57-godišnji glumac Tom Cruise, poznat je u Hollywoodu kao netko tko ne koristi dvojnike za snimanje akcijskih scena već ih radi sam zbog čega je znao imati i ozbiljnijih ozljeda. Upravo zbog ovog podatke, mnogi su obožavatelji ostali iznenađeni kada su čuli kako im omiljeni glumac planira raditi na prvom filmu koji bi se trebao snimati u svemiru.

Tom Cruise Izvor: Profimedia

Naime, kako prenosi portal NME, glumac je trenutno u pregovorima s 48-godišnjim južnoafričkim investitorom, inženjerom i izumiteljem Elonom Muskom, oko snimanja prvog filma u svemiru. Osnivač tvrtki Tesla Inc. i Space-X navodno je i u dogovoru s NASOM koja bi mu trebala pomoći oko realizacije ovog projekta u kojemu bi jednu od ključnih uloga trebao imati upravo proslavljeni glumac.

Elon Musk Izvor: Profimedia


Iako je sve još uvijek u fazi pregovora, činjenica da je Tom poznati ljubitelj adrenalina, bila je dovoljna brojnim pratiteljima koji su zaključili kako će, u slučaju realizacije filma, upravo 57-godišnjak biti prvi glumac koji će otići u svemir. Inače, u prilog sumnjama ide i podatak kako je za vrijeme snimanja četvrtog nastavka serijala 'Nemoguća misija', glumac se spustio s najviše zgrade u Dubaiju, Burj Khalife.

Magazin

Royals