Kanadska kantautorica, 32-godišnja Claire Elise Boucher, poznatija kao Grimes, i njezin partner, 16 godina stariji multimilijunaš i investitor Elon Musk, ovog su ponedjeljak postali roditelji malenog dječaka. Kako je 48-godišnjak i sam objavio na društvenim mrežama, mama i beba su dobro. Ono zbog čega su jedna od glavnih tema u javnosti otkako se maleni rodio, je njegovo neobično i pomalo bizarno ime. Naime, sinu su nadjenuli ime X Æ A-12 Musk, što je mnoge zbunilo.

Par koji je do samog kraja skrivao spol djeteta kako bi zaštitili njegovu privatnost, ali i zato što djetetu žele dopustiti da samo odabere 'svoju sudbinu i identitet', sada su podijelili njegovo ime, koje nitko ne zna pravilo izgovoriti. S obzirom na to da su se mnogi pitali što se krije iza odabranog imena, Grimes je putem društvenih mreža odlučila objasniti pozadinu priče. 

'X predstavlja nepoznatu varijablu, Æ predstavlja vilenjački izraz za ljubav i/ili umjetnu inteligenciju, A-12 je naš omiljeni zrakoplov bez oružja, bez obrane, samo brzina. Sjajan u bitkama, ali nenasilan', objasnila je glazbenica i još više zbunila javnost. Iako su na početku mislili da se par šali, izgleda da je ime odabrano baš takvo kakvo je i predstavljeno. Obožavatelji ovdje nisu stali pa su i dalje nastavili čitati datu šifru. Tako su došli do zaključka da se dječak zapravo zove Ash Archangel, što se prema njima, može iščitati iz imena. 

Elon Musk i Grimes prekinuli su u rujnu 2021.
Profimedia 

Dok se javnost 'bori' s neobičnim imenom, izgleda da roditelji uistinu uživaju u prvim trenucima sa svojim sinom. Kao što je rekla i prije rođenja bebe, ime nije za sve. 'Ime je zapravo genijalno, ali ga ljudi još ne cijene jer je previše avangardno', rekla je tada i priznala da se veseli majčinstvu.