Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Marijana iz 'Ljubavi na selu' dobila ulogu u domaćoj sapunici

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

U zamahu karijere

Izvor: Instagram

Marijanu Vukelić, 35-godišnjakinju iz Dugog Sela, domaća je publika imala prilike upoznati kao sudionicu dviju reality emisija. Naime, nakon što se okušala u showu Nove TV 'Ženim sina', čak se dvaputa pokuašala izboriti zasrce farmera u RTL-ovom showu 'Ljubav je na selu'. U posljednoj je sezoni tako pokušala osvojiti Miru Vojvodića, ali to joj nije uspjelo. Međutim, Marijana se već pohvalila kako se bavi i pjevanjem, a ide joj je i gluma, pa je tako imamo prilike gledati i u seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi'.

Svojom se novom glumačkom ulogom Marijana pohvalila na društvenim mrežama, među kojima je i njezina službena Instagram stranica. Podijelila je, tamo, naime, nekoliko fotografija posljednjih epizoda u kojima se pojavljuje u ulozi medicinske sestre, a otkrila je i kako ćemo ju još imati prilike vidjeti. 

No, ovo nije prvi puta da se ova magistrica ekonomije okušala u glumačkim 'vodama'. Svoj prvi televizijski angažman imala je na OTV-u u emisiji 'Audicija' sa samo deset godina. Sudjelovala je u snimanjima mnogih reklama i serija, kako za hrvatsko, tako i za strano tržište, a pojavila se u filmu 'Dnevnik Diane Budisavljević', također kao medicinska sestra. Osim toga, Marijana je na svom YouTube kanalu objavila spot za pjesmu 'Nek' te vjetar nosi' koji je u dvije godine pogledalo dvadeset tisuća ljudi.

Marijana Vukelić
Izvor: YouTube

Najčitanije

Najnovije

loader