Duo je postao trio! Glumac Rupert Grint, poznatiji kao Ron Weasley iz serijala Harry Potter je s partnericom i glumicom Georgijom Groome dobio djevojčicu, piše 'E! News'. Kako su ekskluzivno doznali, par je presretan zbog dolaska prinove. S obzirom na to da je beba stigla danas, glasnogovornik glumca je zamolio za privatnost. 

'Rupert i Georgia su uzbuđeni rođenjem njihove djevojčice', službena je potvrda rođenja djevojčice. U nastavku su zamolili za privatnost jer žele maksimalno uživati u ovim posebnim trenucima. Inače, ranije ovog mjeseca se tek proširilo da par čeka prvu bebu. S obzirom na to da su poznati da ne dijele detalje privatnog života, ime djevojčice još nije poznato. 

Romansa ovih novopečenih roditelja traje već desetak godina. Prošle godine započele su glasine o braku, što i dalje nije potvrđeno. No, s obzirom na ove sretne vijesti, par uživa u svojoj ljubavi, koju je dolazak djevojčice samo potvrdio. Sudeći prema svemu, obožavatelji ovog para će ipak morati pričekati detaljne informacije o bebici i njihovom zajedničkom životu.