Izolacija za svakoga izgleda drugačije. Dok su se neki zatvorili u svoje domove kako bi se maksimalno zaštitili od koronavirusa, drugi ipak s vremena na vrijeme izađu iz kuće. Tu razliku pokazuju i srpska pjevačica Lepa Brena i glazbenice Nede Ukraden, koja je kako piše 'Express' tabloid, odbrusila srpskoj zvijezdi zbog ponašanja tijekom karantene. Prema svemu sudeći, Nedi se nije svidjelo što Brena izlazi iz kuće, kada je cijelom narodu naređeno da ostanu doma.

Neda je Brenu usporedila sa sobom. S obzirom na to da 69-godišnjakinja cijelo ovo vrijeme provodi sama u stanu u naselju Beograd na vodi, a djeca su joj na Banovom brdu, ne vidi razlog zašto bi Brena boravila van kuće. Kaže da je to loš primjer za narod koji itekako prati što medijske ličnosti rade pa ih tako i oponašaju, i da bi trebali biti primjer, a ne da kao Brena izlaze van i 'jure viruse'. Na samom je kraju uputila svoj apel ljudima i zamolila ih da i dalje ostanu kod kuće, ako je to moguće. 

Inače, Brena je podlegla trendu koncerata iz vlastitog doma pa je tako izvela nekoliko svojih hitova, uz pomoć ostatka benda. 'Sa željom da nam što prije prođu ovi teški dani', napisala je uz jednu izvedbu, koju je objavila na društvenim mrežama. Izgleda da su obje dame nastavile po svome i da svaka izolaciju proživljava na svoj način.