Glumac i komičar Kevin Hart, nakon turbulentne prošle godine, sada živi sretnim i mirnijim životom. Naime, u ožujku ove godine je obznanio da on i supruga Eniko čekaju svoje drugo, a njegovo četvrto dijete. Par je otkako je saznao te vijesti, van sebe od sreće. To potvrđuje i njegova objava na društvenim mrežama, koju je posvetio supruzi i majci njegovog djeteta. Uz to što joj je odao počast povodom Majčinog dana, Kevin je otkrio da će se njihovoj obitelji uskoro pridružiti djevojčica.

'Sretan Majčin dan ovoj lijepo ženi i mojoj supruzi. Volimo te, Eniko. I jako smo uzbuđeni što će nam uskoro stići još jedna djevojčica. Šesteročlana obitelj. WOOW', napisao je uzbuđeni i pun ljubavi glumac.

Iako su mnogi prije dvije godine, kada je Kevin priznao preljub, mislili da je stigao kraj njihove ljubavi, ova vijest samo potvrđuje njihovu veliku ljubav. Na samom kraju emotivne poruke je zahvalio Eniko i priznao koliko je zahvalan na njoj.

Podsjetimo, jedan od najsmješnijih muškaraca u Hollywoodu i njegova supruga u braku su od 2016. godine, i već imaju dvogodišnjeg sina Kenzoa, a Kevin iz prijašnjeg braka s Torrei Hart ima 14-godišnju kći Heaven i 12-godišnjeg sina Hendrixa.