Prije tjedan dana, supruga domaćeg košarkaša Tomislava Zubčića, Matea Zubčić Andrić je za Story.hr govorila o tome koliko joj je koronavirus poremetio planove za porođaj njihove djevojčice. S obzirom na to da nam je tada otkrila kako Tomislav neće s njom moći prisustvovati dolasku kćerkice, košarkaška zvijezda je sretne vijesti potvrdio fotografijom curice Sofije. 

Domaćem košarkašu i supruzi stigla kćerkica
Instagram 

Naime, Tomislav je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj Matea rukom čuva njihovu djevojčicu Sofiju. 'Dobrodošla, Sofia. Matea, jako sam ponosan na tebe, ljubavi', napisao je emotivan novopečeni tata, koji nažalost nije mogao biti s njima.

Kako nam je i Matea ispričala, Tomislav je cijelu trudnoću bio jako uzbuđen. 'Obožava brinuti se za mene, s nestrpljenjem iščekuje svaki nalaz, ultrazvuk ili neku novu stvarčicu za bebu. Cijeli njegov svijet usmjeren je prema bebi i meni, kao da ništa drugo ne postoji', ispričala nam je Matea, koja je zbog pandemije 'zaglavila' u Sarajevu, dok je njezin suprug ovdje u Hrvatskoj.

Komentirala nam je tada i činjenicu što neće biti kraj nje u tom posebnom trenutku. 'Razočaravajuće jest, ali ne bojim se, znam da je Tomislav s nama, srcem i mislima. Njegovo prisustvo osjećam i onda kada je na drugom kraju svijeta', rekla nam je tada. Prema svemu sudeći, vjerujemo da su ovi novopečeni roditelji van sebe od sreće i da se jedva čekaju okupiti, kako bi maksimalno uživali u ovim prvim trenucima s bebicom.