Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Supruga Darija Srne obznanila kraj

Autor N.R.
Autor N.R.

Brzo počele stizati poruke podrške

Izvor: Instagram

Mirela Forić Srna, suosnivačica hrvatske verzije portala BURO i supruga nogometaša Darija Srne posljednjom je objavom na društvenim mrežama iznenadila mnoge. Naime, kako je otkrila, odlučila je okrenuti novu stranicu života i obznanila kraj jedne ere. Ova 38-godišnjakinja nakon osam godina napušta BURO i okreće se novim projektima. 

'Dragi prijatelji, kolege i svi čitatelji koji ste od samog početka pratili uspjeh hrvatskog BURO-a, nakon uspješnih osam godina kormilarenja nad projektom koji je po mom skromnom mišljenju itekako obilježio domaću lifestyle scenu odlučila sam se posvetiti novim poslovnim projektima', napisala je, između ostalog Mirela te se zahvalila svim kolegama i suradnicama kojima je ujedno zaželjela sreću i uspjeh i u daljnjem radu.

Ubrzo nakon objave, Mireli su počele stizati poruke podrške. Mnoge zvijezde hrvatske scene i prijatelji su joj zahvalili na divnom dugogodišnjem radu, a potporu joj je pružio i suprug Darijo. 'Ponosan sam na tebe', napisao je kratko. Uz to, mnogi su joj zaželjeli sreću u novim avanturama koje ju tek očekuju. 

Najčitanije

Najnovije

loader