Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolina Ristović se oglasila o cijepljenju: 'Ne živimo dugo zbog molitve'

Jasno dala do znanja što misli

 Izvor: Instagram

Bivša voditeljica, 43-godišnja Nikolina Ristović koja se prije prezivala Pišek, i sada živi u  Beogradu sa četverogodišnjom kćerkom Unom Sofijom i povjesničarom umjetnosti i suprugom Vidojem Ristovićem, uključila se u raspravu oko cijepljenja koja se opasno zahuktala u Hrvatskoj nakon što je pjevač Tony Cetinski na društvenim mrežama rekao kako se neće dati prisilno cijepiti, a s njim su se složili i nogometni reprezentativac Dejan Lovren i glumac Alen Liverić. Nikolina je na svom Instagramu poručila što misli o tome. 

'Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam. 'Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less'. Ovo je rekla jedna Nobelovka. Dvostruka. Odazivala se na ime Marie Curie. Vjerojatno bi u današnje vrijeme bila kamenovana zbog svojih dostignuća', započela je objavu.

'Nema veze što bi bez nje oboljeli od karcinoma mogli odmah pozvati svećeničko lice i zatražiti posljednju pomast, a ukoliko slomite nogu bilo bi vam vjerojatno savjetovano da je odrežete da vam ne smeta. Ljudi, informirajte se. Živimo duže i kvalitetnije nego ikada u povijesti. A to nije zasluga molitve kao takve. Ili barem ne samo nje... ', zaključila je mudro Nikolina i dodala hešteg '''#antivaccersgettothebackoftheline

Povezane vijesti

Magazin

Royals