Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

BRAK NA PRVU Ingrid nije prva ekspertica koja se zaljubila u showu

Autor A.S.
Autor A.S.

Neočekivana ljubav

Izvor: RTL

Luka Budak i Ingrid Divković osupnuli su hrvatsku javnost otkrivši kako su se zaljubili. Iako je ljubav ekspertice i natjecatelja iz showa 'Brak na prvu' mnoge je iznenadila, ovo nije prvi puta da se u ovom showu dogodilo ovakvo nešto. Naime, sličnu priču imaju i ekspertica i kandidat iz šeste sezone američke verzije showa.

Psihologinja i bračna savjetnica dr. Jessica Griffin nije ni slutila da će u 'Married At First Sight' i sama pronaći ljubav svog života. Njezina ljubavna priča dogodila se u šestoj sezoni, s natjecateljem Jonom Franceticem. On je u showu bio oženjen s Molly Duff, a Jessica im je pokušala pomoći da pređu preko razlika i pokušaju pronaći zajednički jezik. No oni su se ipak brzo razišli, a zatim su Jessica i Jon kroz prijateljski razgovor shvatili da si savršeno odgovaraju.

Započeli su vezu i zaručili su se. Jon je u travnju 2019. usred Grand Canyona kleknuo pred odabranicu svoga srca i ona je pristala, a kasnije ove godine trebaju se i vjenčati. Obožavatelji franšize, iako je rano za to, isto priželjkuju i za naš hrvatski par.

Najčitanije

Najnovije

loader