Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIJETKE FOTOGRAFIJE Ivica Kostelić pozirao s blizankama

Autor N.R.

'Tata na misiji'

 Izvor: Igor Kralj/PIXSELL

Ivica Kostelić i njegova supruga Elin ovog su ožujka proširili obitelj - stigle su blizanke. S obzirom na to da je on poznat po tome da skriva obiteljske trenutke, fotografije s djecom koje objavi uvijek privuku pažnju javnosti. Ovog je puta pokazao kako izgleda, prema njegovim riječima 'tata 21. stoljeća na misiji'. Naime, objavio je na Instagramu fotografiju s djevojčicama, koje uživaju u kolicima tijekom šetnje.

ivica kostelić Izvor: Instagram

Ivica je pokazao cijelu opremu koja je potreba za šetnju s uskoro dvomjesečnim djevojčicama. Dok gura kolica u kojima kćerkice odmaraju, na leđima ima ruksak koji je nezaobilazan po izlasku iz kuće. Uz veliki osmijeh pokazao je da mu očinstvo dobro stoji, ali i da je spreman za današnju misiju. 

Povezane vijesti

Inače, Ivica i Elin su imena djevojčica odlučili skrivati. 'Nismo još rekli nikome osim članovima obitelji. Saznat ćete', rekao je nedavno za Story i priznao da su njegovi stariji sinovi, petogodišnji Ivano i četverogodišnji Leon pozitivno reagirali na vijest da su dobili sestrice. 'Bili su veseli i napravili su im crteže', rekao nam je tada ponosni otac. 

Magazin

Royals