Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Tijekom prve šetnje, otkrio nam je ime šestomjesečne kćerkice

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Nježna strana tv zvijezde

Izvor: Robert Gašpert

- Bila nam je to prva šetnja špicom i ručak u centru sa šestomjesečnom Danicom. Unatoč posljednja dva mjeseca u izolaciji, zbog bebe nam se ništa nije promijenilo. Svaki smo dan dva puta odlazili u šetnju parkom – kratko nam je rekao politički analitičar i komentator emisije ‘Peti dan’ Nino Raspudić pritom nam otkrivši ime kćerkice koju je dobio sa suprugom, filozofkinjom i bioetičarkom Marijom Selak Raspudić.

Vesela obitelj popuštanje mjera, ali i ugodnije temperature iskoristila je za dan izvan četiri zida, a dok je Marija vozila kolica, Nino je malenu mezimicu nosio na prsima. Iako nije poznato kada i gdje se par vjenčao, prije nekoliko je tjedana u jednoj emisiji, u kojoj je Marija bila sugovornica, uz njezino ime osvanulo i prezime Raspudić, što je dalo naslutiti da su ona i Nino nedavno stupili u brak. Supružnici su se upoznali upravo u emisiji ‘Peti dan’ zahvaljujući kojoj su oboje postali jedni od najpoznatijih društvenih analitičara.

nino raspudić Izvor: Robert Gašpert

I dok je u profesionalnom životu poznat kao neovisni intelektualac sa specifičnim humorom, ovaj 44-godišnjak privatno je predan otac i suprug koji slobodno vrijeme najčešće provodi uz obitelj. 

- Sretni su ljudi koji oslonac mogu naći u vjeri, ali može ga se naći i u kulturi, u spoznaji samog sebe kao čovjeka svoga vremena. Koliko god se brzo stvari mijenjale tehnološki, mi se antropološki vrlo sporo mijenjamo, za to je potrebno stotine tisuća ili milijuni godina. Mislim da bismo na jedan nov način trebali osluhnuti ono što možemo naučiti iz tradicije. Možda je to pomalo paradoksalno, ali danas se više nego ikad treba okrenuti tradiciji i klasicima - rekao je nedavno Raspudić koji, osim kćerkice Danice, iz prvog braka ima još jedno dijete.