Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ella Dvornik 'zaprijetila' Charlesu: 'Koji dio nisi shvatio'

Autor N.R.
Autor N.R.

Opisala situaciju iz vlastitog doma

Izvor: Instagram

Izolacijski način života koji nam je donijela pandemija koronavirusa za svakoga izgleda drugačije. Ono što je sigurno jest činjenica da smo svi naučili nešto novo o svojim ukućanima. S time se slaže i 29-godišnja blogerica Ella Dvornik, koja je svoje pratitelje ponovno pustila u djelić svog privatnog života. Naime, na društvenim je mrežama opisala situaciju u kojoj se našla sa suprugom, 42-godišnjim Charlesom. 

'Muževi, čemu uopće služe', napisala je Ella nakon što je opisala jednu večer sa suprugom. Ono zbog čega je došlo do rasprave na društvenim mrežama je Ellina 'prijetnja' kojom je uspjela smiriti Charlesa u trenutku kada je malena Lumi spavala. 'Ajde uđi tiho, a ne kao dinosaur, probudit ćeš bebu', prva je rečenica koju mu je rekla, na što se Charles oglušuje i ulazi u sobu, misleći da je napravio sve kako treba. 'Koji dio nisi shvatio', zapitala ga je Ella i u nastavku otkrila što joj uvijek pomaže. 

Povezane vijesti

Kako bi ga uistinu smirila, Ella je pronašla magičnu rečenicu. 'Ako se beba probudi, tvoja je', izrekla je blogerica, nakon čega je njezin suprug ugasio mobitel i prestao disati. S ovom su se situacijom poistovjetila mnoge mame koje prate Ellu pa nije trebalo brzo da počnu stizati komentari. 

'Moj suprug usred noći, kada se mala probudi, kašlje i diše. Ona ga onda primijeti pa joj on još priča, a ona bi se igrala. Sinoć sam mu rekla da odu u dnevni boravak i mene ostave da spavam. Brzo je zašutio i pravio se mrtav', samo je jedan od komentara ispod spomenute objave. Prema svemu sudeći, život u izolaciji sa suprugom i dvije male djevojčice, nikada nije dosadan. 

Najčitanije

Najnovije

loader