Najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak je prošlog tjedna po prvi put postao otac. On i njegova supruga, socijalna radnica Lucija Žulj, postali su roditelji sinčića, kojem su nadjenuli ime Šime. Sretne je vijesti rukometaš, koji inače svoj privatni život drži što dalje od očiju javnosti, otkrio na društvenim mrežama. Iako osim imena nije otkrio druge detalje, sada je to učinio njegov otac Ivan za Jutarnji list

'Dobro su, sve je prošlo u redu, hvala Bogu. Maleni Šime je živ i zdrav, on nam je drugi unuk u obitelji i presretni smo. Rodio se u njemačkom Kielu gdje Domagoj igra', otkrio je Ivan u spomenutom razgovoru. S obzirom na to da je cijela situacija otežala putovanja u druge države, otac 31-godišnjaka otkriva da će unučića ipak pričekati u Đakovu.

'Ne, ne, nećemo nikamo ići, doći će oni u Đakovo za dva do tri tjedna', ispričao im je i dao im do znanja koliko je uzbuđen zbog upoznavanja malenog unučića. Inače, kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i lijepa Lucija u vezi su od srednjoškolskih dana. Njihova ljubavna priča počela je u Đakovu, a kako je Story ekskluzivno prenio u listopadu, vjenčali su se u tajnosti.