Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Svađa između Elle i Charlesa

Autor A.S.
Autor A.S.

Skliska tema

Izvor: Instagram

Da za njih ništa nije tabu tema, jedan od najpopularnijih parova Hrvatske Charles Pearce i Ella Dvornik Pearce, ponovno su dokazali. Naime, britanski poduzetnik pohvalio se na svom Instagramu kako je sudjelovao u humanitarnoj aukciji na kojoj se natjecao za neobičnu umjetninu. Iako je humanitarnog karaktera, glavna kritičarka bila je upravo Charlesova supruga Ella koja je na svom Instagramu objavila prepirku preko poruka oko sporne umjetnine.

Izvor: Instagram

'Petak ujutro i ja škrtarim na humanitarnoj aukciji', poručio je putem svog Instagrama Charles koji je za sliku odlučio dati preko 1000 funti. No, ubrzo je dodao kako je to pametna kupnja jer slika vrijedi barem trostruko. S druge strane, Ella se sa suprugom nije ni najmanje složila oko toga.

Povezane vijesti

'Charles u online kupnji želi kupiti nešto što izgleda kao menstruacija', poručila je uz fotografiju poruka koje su razmijenili. 'Što je to? Balie može naslikati bolju menstruaciju', poručila je na kraju.

Izvor: Instagram


Inače, Charles i Ella nikada nisu skrivali kako između njih ponekad postoje neke nesuglasice koje brzo riješe. Najuspješnija domaća blogerica supruga je upoznala prije šest godina, a prošle godine u veljači su se i vjenčali. Zajedno imaju dvije kćeri - Balie Dee i Lumi Wren. Žive u Zagrebu i bez obzira na male rasprave izgledaju sretnije no ikad, a njihovoj sreći na put nije stala niti razlika od 13 godina.

ella dvornik Izvor: Instagram
loader