Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Napali Ellu zbog higijene: 'Još kad bi prala facu'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Opet na udaru kritika

Izvor: instagrm

Jedna od najpopularnijih domaćih blogerica, 29-godišnja Ela Dvornik, kao i njezin 13 godina stariji suprug Charles, na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijeli simpatične 'crtice' iz privatnog života. No, često se ova Zagrepčanka nađe i na 'udaru' svakojakih komentara i kritika. Iznimka nije niti njezina posljednja objava, na kojoj u jutarnjim satima hrani malenu Lumi Wren, a na kojoj su ju pratitelji iskritizirali zbog - nehigijene, točnije, ostataka šminke na njezinom licu.

'Rekla bih: 'Označi nekog tko je takav ujutro', ali 'brijem' da smo svi takvi ujutro i bez djece', poručila je Ella pored snimke na kojoj hrani tromjesečnu kćerkicu, a sve po budnim okom dvogodišnje Balie Dee. Međutim, pratiteli nisu komentirali 'slatkoću' njezinih kćeri ili videozapisa, već - Ellinu (ne)higijenu. 'Još kad bi prala facu prije spavanja od šminke bilo bi super. Užas', napisala je tako jedna od pratiteljica, i time započela virtualni - 'rat'.

Odmah su u Ellinu obranu skočile brojne obožavateljice, pa su se komentari 'ekspresno' počeli nizati. 'Ja skinem šminku, umijem se, obavim šest step rutinu i ujutro se opet nekad probudim s crnim ispod očiju jer se neke maskare ne daju više skinuti ni sa razrijeđivačem', rekla joj je jedna, dok je druga poručila: 'Sjetit ćeš se jednog dana ako ti karijera ne bude najbitnija od najbitnijeg doživljaja u životu. Postati majka'. Nadalje, neke od obožavateljica ove blogerice dotičnoj su komentatorici poručili kako je samo - ljubomorna. 'Evo još jedne ljubomorne koja ne može prati Ellu, čak je i za nju karizmatična, ali ljubomora je prokleta bolest. Aaaa, jadna!', napisala joj tako jedna od njih i tako stala u obranu Elle.

Tagovi

loader