Kanadsku superzvijezdu, 26-godišnjeg Justin Bieber i njegovu suprugu Hailey Baldwin uvrijedio je plastični kirurg s Beverly Hillsa koji je na Tik Toku tvrdio da je Hailey napravila brojne estetske zahvate i operacije. Zbog toga su protiv njega podigli tužbu, javlja enews. U tužbi se navodi kako je Dr. Daniel Barett iskoristio ime, sliku i popularnost Hailey kako bi promovirao vlastitu praksu plastične kirurgije i pritom je koristio netočne navode kako je Hailey išla na plastične operacije, a prekršio je i autorska prava na Justinovu pjesmu 'Sorry' koju je koristio u videu.

Uvrijeđeni Justin Bieber sa suprugom krenuo u osvetu
Profimedia 

U Tik Tok videu Dr. Barett je pokazao dvije fotografije Hailey koje su snimljene u razmaku od nekoliko godina i rekao: 'Obratite pozornost na nos. Kako vam se čini? Pa, reći ću vam što ja mislim. Mislim da je fizički nemoguće to postići bez malo pomoći nekoga poput mene'. Uz to, tvrdio je kako je Hailey išla i na zahvat zatezanja kože lica, definiranja linije čeljusti i da si je stavila filere u jagodice i usne. Bez obzira na tužbu koja je podignuta protiv njega, Dr. Barett i dalje stoji iza svojih tvrdnji jer još nije maknuo video s Tik Toka.

Uvrijeđeni Justin Bieber sa suprugom krenuo u osvetu
Profimedia 

U svojoj izjavi u vezi tužbe je rekao: 'Cilj mog Tik Tok profila je smanjiti nejasnoće oko plastične kirurgije i educirati ljude o istoj. Nije mi bio cilj uvrijediti Hailey Bieber, već sam to napravio na zahtjev mojih brojnih gledatelja koji me prate baš zato što traže takve informacije i stručno mišljenje' .