Posljednjih nekoliko mjeseci života u izolaciji, za sve su bili izazovni, a mnogi su, zbog manjka fizičkih aktivnosti na koje su inače naviknuli, uspjeli iz izolacije izaći i s nekoliko kilograma više. Međutim, jedna od njih zasigurno nije domaća radijska i televizijska voditeljica Ecija Ivušić koja je, ako je suditi prema posljednjoj fotografiji, vidno smršavila. To su primijetili i njezini pratitelji na Instagramu kojima je Ecija ubrzo otkrila i tajnu svoje vitke figure.

Domaća voditeljica vidno smršavila pa otkrila svoj recept
Instagram (Screenshot) 

Kad mi se jede slatko - jedem ga, ali nema osjećaja krivnje poslije

 Naime, pozirajući u uskim trapericama visokog struka i kratkom cvjetnom topu, Eciji je na fotografiji najviše do izražaja došao vitki struk kojeg su primijetili i obožavatelji. 'Jao kako si smršavila. Odaj mi tajnu', zamolila ju je pratiteljica na što je 33-godišnjakinja ubrzo i odgovorila. 'Joga ujutro, meditacija svaki dan, spavanje prije ponoći, bez alkohola, puno vode i limuna, samo jedna kava na dan, a prestala sam i kuhati. Kad mi se jede slatko - jedem ga, ali nema osjećaja krivnje poslije', objasnila je voditeljica te dodala kako je u svemu također bitno voljeti samog sebe.

Domaća voditeljica vidno smršavila pa otkrila svoj recept
Instagram (Screenshot) 

Inače, osim što je odlučila liniju dovesti do savršenstva, Ecija se početkom ožujka pohvalila i novom frizurom - ekstenzijama za koje već tada najavila da će još dugo biti u ljubavi, a sudeći prema komplimentima brojnih pratilja, 'nova' Ecija jako je dobro prihvaćena.