Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Ecija Ivušić progovorila o velikoj promjeni u životu

Autor M.A.
Autor M.A.

Dugo će još biti zaljubljena

Izvor: Instagram

Bivša voditeljica radijske postaje Extra FM, 33-godišnja Ecija Ivušić na Instagramu broji gotovo 60 tisuća pratitelja koje gotovo svakodnevno uveseljava vlastitim portretima te znakovitim tekstovima. Iako se često dotakne raznih tema, u konačnici se čini kako je na većini fotografija u prvom planu njezina frizura, a upravo je ona ovih dana doživjela veliku promjenu.

'Čula sam da je došlo do nestašice maski, pa sam stavila kosu da me dodatno zaštiti', poručila je Ecija iz jednog zagrebačkog salona te otkrila da je ugradila ekstenzije te potom nastavila u prepoznatljivom tonu. 'Iako moram priznati da me nije baš zaštitila od pogleda. Od salona do garaže skoro izazvala dva sudara i jedno zabijanje u stup. Tak da minus koronavirus, plus koji pogled ili sudar zvuči prihvatljivo. A pod sudar mislim na spoj', napisala je bivša voditeljica poželjevši dobrodošlicu dužoj kosi.

'Imam osjećaj da ćemo dugo bit u ljubavi', zaključila je naposljetku Ecija koja je unatoč velikoj prekretnici po pitanju dužine ipak odlučila ostati vjerna prepoznatljivoj pepeljasto smeđoj boji. Nesumnjivo je da će ovom promjenom krasti brojne poglede u dogledno vrijeme.

Najčitanije

Najnovije

loader