Bivša djevojka Leonarda DiCaprija, manekenka Bar Rafaeli često se putem društvenih mreža javlja iz izolacije. Nakon što je nedavno podijelila kako uživa na bazenu, kada su mnogi primijetili njezinu vitku liniju četiri mjeseca nakon porođaja, sada je otkrila što joj najviše nedostaje iz 'vanjskog svijeta'. Naime, objavila je niz fotografija na kojima se uz alkohol zabavlja s prijateljima.

Dok je jedino što s tih fotografija ima, kupaći kostim, Bar priznaje da joj nedostaju izlasci, tulumi, prijatelji, ali i pokoja čašica alkohola. 'Nedostaje mi ovo cijelo vrijeme. Nedostaje mi što se ne mogu pojavljivati u javnosti i napiti se', napisala je Bar i priznala da jedva čeka popiti koju kap alkohola i uživati u tulumarenju.

S obzirom na to da je prije početka karantene rodila svoje treće dijete, Bar nije tulumarila već duže vrijeme. Izgleda da će, kada se otvore granice i dopuste glamurozni događaji, biti među prvima koji će se zabaviti, uz dobru glazbu, piće i hranu.  

Inače, ova manekenka izolaciju provodi sa suprugom Adijem Ezrom i njihovo troje djece, najmlađim sinčićem Davidom i kćerkicama Elle i Liv, u obiteljskom domu u Izraelu gdje izvanredno stanje traje od 19. ožujka i građanima je zabranjen izlazak na ulici, ako se ne radi o hitnim slučajevima.