Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

U obitelji pjevača dijagnosticirane tri teške bolesti

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Teško razdoblje

Izvor: Profimedia

Obitelj jednog od najpopularnijih glazbenika na svijetu, 46-godišnjeg Robbieja Williamsa, nalazi se u teškom razdoblju. Naime, njegovoj je punici, majci njegove supruge, 41-godišnje Ayde Field, koja već boluje od Parkinsonove bolesti i lupusa, dijagnosticiran i karcinom grlića maternice, piše Mirror.

Povezane vijesti

O problemima s kojima se suočava njezina 70-godišnja majka Gwen Ayda je progovorila u podcastu. 'U siječnju, mojoj je majci dijagnosticiran drugi stadij raka grlića maternice.

Svakog je dana, unatoč pandemiji, odlazila je u bolnicu, a ja sam se pitala: 'Hoće li nešto pokupiti? Je li ovo kraj?

 Proširio se izvan vrata maternice i jako je agresivan', započela je glumica. 'Znači, uz Parkinsonovu bolest i lupus vodi i bitku s rakom. Zbog njegove veličine odlučeno je kako odmah mora ići na dnevnu kemoterapiju, ali i operaciju. Kada je počela pandemija, bilo je strašno jer moja majka s trima teškim bolestima, sa svojih 70 godina, je kritična kada se događaju loše stvari. Svakog je dana, unatoč pandemiji, odlazila je u bolnicu, a ja sam se pitala: 'Hoće li nešto pokupiti? Je li ovo kraj?'.

Inače, da stvari budu još gore, nedavno je i Robbiejevom 70-godišnjem ocu Daveu također dijagnosticirana Parkinsonova bolest, što je pjevaču razdoblje pandemije učinilo - nepodnošljivim. 

Imamo puno obiteljskih problema

  'Imamo puno obiteljskih problema. Moj otac ima Parkinsona i moja punica, koju jako volim, bori se s teškim bolestima. Ne možemo do njih. Moj je otac miljama daleko. Moja mama ima 79 godina i u izolaciji je, mogu samo zamisliti što se događa u njezinoj glavi', rekao je uzrujani glazbenik nedavno i priznao kako se jedno vrijeme bojao da će ga problemi u kojima su se našli njegovi najbliži, vratiti na put ovisnosti o alkoholu i drogama s kojima se godinama borio.

Najčitanije

Najnovije

loader