Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ecija Ivušić: 'Na dnevnoj bazi doživljavam napade tjeskobe'

Autor I.G.
Autor I.G.

U emotivnoj objavi otkrila nepoznate detalje iz privatnog života

Izvor: Instagram

Domaća voditeljica, 33-godišnja Ecija Ivušić, nerijetko putem svog Instagram profila dijeli svakodnevne dogodovštine, ali i promišljanja o aktualnim temama u društvu. Iznimka tako nije bila ni njezina posljednja objava na spomenutoj društvenoj mreži gdje je i ovaj put odlučila otvoriti dušu brojnim pratiteljima i progovoriti o stvarima o kojima je do sada šutjela.

Naime, u poprilično dugačkoj objavi, na koju ju je, kako je sama rekla, potaknula dugogodišnja pratiteljica, Ecija se dotaknula teme Instagrama i koliko se stvari život razlikuje od onoga na društvenim mrežama. Naglašavajući kako i sama spomenutu društvenu mrežu koristi isključivo za zabavu, 33-godišnjakinja je objasnila i kako je vrlo bitno biti svjestan sebe, i onog Instagram dijela, ali i onog koji, kao i velika većina, ne pokazujemo na društvenim mrežama.

Povezane vijesti

Ja sam čitav život bez nedoumice znala tko sam. Ali dugo mi je trebalo da zapravo shvatim što sam. Netko tko je drukčiji

 'I makar se fotografirali u najboljem fizičkom i psihičkom izdanju, ne sramite se svojih ne fotografiranih najgorih izdanja. Ne morate ih objaviti i dijeliti sa svima, ali priznajte sebi tko ste i što ste. Ja sam čitav život bez nedoumice znala tko sam. Ali dugo mi je trebalo da zapravo shvatim što sam. Netko tko je drukčiji. Netko tko ne trpi svačiju energiju. Netko tko ne voli ćaskati s nepoznatim ljudima. Netko tko očajnički želi da se drugi uz njega dobro osjećaju. Netko tko idealizira. Netko tko će napraviti sve da nikada ne povrijedi osobu do koje joj je stalo. Netko tko će na putu do doma razmišljati da li je dovoljno ljubazno pozdravio tetu u dućanu. Netko tko grize nokte do krvi kad nema umjetne. Netko tko na dnevnoj bazi doživljava napade tjeskobe, ako osjeća nelagodu u duši. Bilo od osobe, situacije ili vlastitih misli', napisala je Ecija, između ostalog, u objavi.

Shvatila sam da se dugi niz godina zapravo uopće nisam voljela i prihvaćala ovakvu kakva jesam. Mislila sam da moram moći sve, a nisam mogla

 Također, voditeljica je priznala kako se i sama dugo godina borila s prihvaćanjem sebe onakvom kakva je. 'Zato stalno trubim o tom voljenju sebe, jer sam shvatila da se dugi niz godina zapravo uopće nisam voljela i prihvaćala ovakvu kakva jesam. Mislila sam da moram moći sve, a nisam mogla. Predstavljala se uvijek jaka, a nisam bila. Namjerno šutjela, da bi se njih čulo. Namjerno se zaglupljivala, da bi oni bili 'veći'. Namjerno bila preskromna, da se oni ne bi osjećali ugroženo. Namjerno se pravila da mi nije toliko stalo, da njih ne bi prestrašila. Sve da nekome uz mene bude lijepo, jer nisam navikla da se itko uz mene osjeća loše. I kakav je bio rezultat? Pa ljubav nije, to ću vam reći. Jer ne možeš natjerati ljude da te vole. Ne trebaš tražiti djeliće sebe i ljubav u drugome, ako sam nisi čitav i voljen od samog sebe. U vezama, prijateljstvima, poslovima', objasnila je 33-godišnjakinja u objavi koju je zaključila porukom kako je na kraju dana najbitnije moći pogledati sam sebi u oči.

loader