Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Ispijanje alkohola s prijateljicama je važnije od voženja djece u školu'

Autor I.G.
Autor I.G.

'Koga briga jesu li djeca stigla na vrijeme u školu'

Izvor: Instagram

Australska blogerica i majka sedmero djeco, 36-godišnja Constance Hall iz Pertha, izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je u jednoj od posljednjih objava na Facebooku sasvim iskreno priznala kako se uspavala i zakasnila djecu odvesti u školu na vrijeme jer se večer prije napila s prijateljicom.


Naime, kako je sama objasnila, Constance je dan prije s djecom bila kod prijateljice gdje su njih dvije, dok su se mališani međusobno igrali, uživale u ženskim razgovorima i alkoholu. Kada je shvatila da neće na vrijeme stići kući napraviti večeru, javila je suprugu Denimu da će to biti njegovo zaduženje. Međutim, među supružnicima je došlo do svađe u kojoj su se zaboravili dogovoriti oko podjele zaduženja za sljedeće jutro pa je blogericu probudila kći u 8:30 kada je shvatila kako se uspavala i da djeca kasne u školu.

Definitvno je vrijedilo svog kaosa sutra ujutro i nastavit ću s ovim. To je život. Koga briga je li djeca kasne u školu i je li suđe oprano ili nije

 Iako je sljedećih nekoliko sati bilo poprilično kaotično jer je, mamurna od prethodne večeri, istovremeno pokušavala djecu spremiti u školu i pripremiti im užinu, Constance je u objavi otkrila kako joj nije nimalo žao. 'Definitvno je vrijedilo svog kaosa sutra ujutro i nastavit ću s ovim. To je život. Koga briga je li djeca kasne u školu i je li suđe oprano ili nije. Djeca se neće sjećati kašnjenja u školu ni hektičnog jutra, ali će se sjećati kako su cijelo popodne proveli igrajući se s prijateljima dok su se njihove mame u pozadini glasno smijale', napisala je blogerica i poručila pratiteljicama kako je bitno da uvijek izdvoje vrijeme za sebe i bez grižnje savjesti uživaju u onome što ih raduje.


Iako na prvu poprilično nesvakidašnja, njezina objava ubrzo je zadobila mnoštvo pozitivnih komentara drugih mama koje su također poručile kako i one uživaju u sličnim stvarima. 'Jedva čekam da završi izolacija kako bih mogla otići kod prijateljice, pustiti djecu da se bezbrižno igraju, a nas dvije uživamo u vinu', komentirala je blogerici pratiteljica i Velike Britanije.

Najčitanije

Najnovije

loader