Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

26-godišnjak otišao na noćno kupanje i preminuo

Sve otkrila njegova bivša djevojka

  Izvor: YouTube

Sebastian Morris, poznatiji kao Baz je bio 26-godišnja YouTube zvijezda čiji se život prije nekoliko dana tragično ugasio. Kako je jučer ispričala njegova bivša djevojka Lauren Riihimaki putem YouTube videa, Baz je preminuo zbog epileptičkog napadaja, koji se dogodio na kasnonoćnom kupanju u oceanu. Otkrila je da se napadaj dogodio usred oceana, zbog čega se utopio.

Kako se vidi iz spomenutog videa koji je šokirao mnoge, Lauren i cijela Bazova obitelj je shrvana gubitkom. Inače, Sebastian je s Lauren bio od 2010. do 2015. godine, a od tada su jako dobri prijatelji. Ova 26-godišnjakinja je kroz suze ispričala kako joj se prije samo dva tjedna javio kako bi joj ispričao svoje iskustvo volontiranja s pacijentima zaraženim koronavirusom. 

Oproštaj od Sebastiana Morrisa
Izvor: YouTube

Nakon spomenutog videa, cijeloj obitelji preminulog Baza stigle su poruke podrške brojih obožavatelja. Inače, njegova smrt je u njegovoj obitelji druga tragedija u posljednje dvije godine. Naime, 2018. godine ih je napustio Bazov otac, nakon prometne nesreće. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image