Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Franka otvoreno o majčinstvu: 'Glavno da Viktor ima super tatu'

Autor N.R.
Autor N.R.

Rijetko govori o ovome

Izvor: Instagram

Jedan od najomiljenijih domaćih parova, glazbenica Franka i nogometaš Vedran Ćorluka su prije pola godine postali roditelji malenom dječaku Viktoru. Kako biva i kod svakog para koji dobije prvo dijete, njihovi su se životi u potpunosti promijenili. Zahvaljujući pandemiji koronavirusa, ova je obitelj uživala u prvim čarobnim mjesecima, što inače ne bi bio slučaj, s obzirom na to da Vedran igra u Moskvi, daleko od Hrvatske. U razgovoru za In Magazin, Franka je otkrila kako joj se život promijenio, a prisjetila se i svog preminulog oca Damira. 

'Naravno da majčinstvo promjeni za 360 stupnjeva cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer, ali sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve ok', sa smiješkom je ispričala pjevačica u spomenutoj emisiji, kojoj uz cijelu obitelj nedostaje otac Damir, koji je preminuo prije pet godina. 

Povezane vijesti

'Svo vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako. Glavno da Viktor ima super tatu', rekla im je simpatična Franka, koja unatoč tome što krije Viktorovo lice, s vremena na vrijeme podijeli posebne trenutke sa sinom. 

loader