Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Princ Harry ima tajni život koji nema veze s Meghan i Archiejem

Autor N.R.
Autor N.R.

Skriva se

Izvor: Profimedia

Dok se već dva mjeseca neprestano priča o 'novom' životu princa Harryja, Meghan Markle i njihovog jednogodišnjeg sina Archieja, mediji su 'iskopali' informacije koje su brzinom munje obišle svijet. Naime, princ je otkriven kako vodi tajni život, koji nema apsolutno nikakve veze s njegovim sadašnjim životom u Los Angelesu. Naime, kako se piše, pronađen je njegov Facebook profil na kojem se predstavlja lažnim imenom i na kojem čuva fotografije s bivšom djevojkom, Chelsy Davy. 

Meghan Markle princ Harry Izvor: Profimedia

Kako je poznato, članovi kraljevske obitelji privatnost moraju čuvati na maksimalnoj razini. Upravo zbog toga imaju samo službene profile, putem kojih komuniciraju s javnosti. Izgleda da se princu Harryju to nije svidjelo pa je odlučio napraviti lažan profil. Ime kojim se odlučio predstaviti je Spike Wells koji na svom profilu ima 400 prijatelja, od kojih su neki poznata britanska lica. 

princ harry Izvor: Screenshot

Ime su mnogi povezali s njegovim nadimkom Spike, koje su mu nadjenuli prijatelji i obitelj još u mlađim danima. Ipak, kako se piše, profil više nije aktivan, ali je bio posljednje četiri godine. Izgleda da je žudio za 'vanjskim životom' kada je imao ljubavnu romansu s Chelsy Davy, s kojom je imao velik broj fotografija koje je čuvao na spomenutom profilu.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Instagram

Inače, Harry i Chelsy su prekinuli još 2009. godine. Kada su je nedavno pitali što misli o situaciji u kojoj su se našli njezin bivši partner princ Harry i Meghan, bila je vrlo kratka. 'Stvarno ne bih htjela komentirati njihovu situaciju. Ja sam jako sretna i to mi je najbitnije. Uzbuđena sam zbog svega što me čeka i sada napokon mogu reći da je sve kako treba biti', iskrena je bila dizajnerica nakita Chelsy.

loader